Najnovšie recenzie zo sekcie Outdoorové variče
Očakávanie sa splnilo
Ešte som ho nevyskúšal, takže neviem posúdiť, ako funguje, ale vyzerá super a cena je top.
Prišiel aj s praktickým vreckom.
- Praktický, esteticky, úsporný
Odporúčam tento produkt
- Rokmi overená konštrukcia
- Dobrý pomer cena/ výkon
- Žiadna
Pôvodný varič MEVA sme používali viac ako 30 rokov, nastal čas vymeniť ho za nový model. Malý, spratný, výkonný, v dobrej cene.
- Výkon horákov
- Konštantne nastaviteľná veľkosť plameňa
- Veľkosť variča
- Možnosť zbaliť ako "kufrík"
- Zabrany proti vetru
- Bočné zabrany proti vetru sa dajú odmontovať pomocov srobov a zadnú stačí len vytiahnuť (sama nevypadne)
- Piezo zapaľovanie
- Ľahko a rýchlo sa čistí
- Pružná konštrukcia variča
Výkon horákov je obrovský. Vždy mám nastavený najmenší plameň na oboch horákoch, aj tak nestíham miešať. :D
Veľkosť plameňa je naozaj nastaviteľná konštantne. Stienky proti vetru sú veľká výhoda. Dajú sa odmontovať.
Rozmer variča je oproti iným dvojhorákovým menší, čo je pre mňa výhoda.
Konštrukcia variča je ale vcelku pružná. Som zvedavý koľko vydržia ohyby a spoje trubiek pri častej manipulácii a presunoch variča. Ale možno to majú vyriešené tým ako sú uchytené tie trubky ku konštrukcii.
V tejto cene a vzhľadom k jeho výhodám je to vynikajúca kúpa.
- Jednoduchá manipulácia, nemá sa asi čo na tom pokaziť
super
- All in one. Spratný ľahký kompaktný.
- Fakt to "raketovo" ohreje vodu! ;)
- Dovnútra nádoby, do ktorej lejete vodu, sa vopchá iba tá najmenšia konzerva s plynom a aj horákom; - tá +/- 240 gramová sa tam vôjde iba bez horáku (ten by musel byť niekde inde v batohu).
- Vnútri to hrkoce, ak je tam horák a držiak konzervy...jednoduché riešenie, aby to nebuchotalo, je dať medzi to napr. hubky na riad. A hneď je ticho! ;)
- To uško by som vyriešil iným (praktickejším a trvácnejším?) spôsobom, ale to už by som musel pokecať s pánmi návrhármi tejto veci!
Síce som tam dal 3x mínus - je to dobrá vec. A isto by som si ju kúpil znova. Všetko, čo som tu uviedol, je čestné! O:-)
- super
- lahko skladovatelné
- neviem o nevýhode
- Maly, lahky, spratny...zatial odskusany iba doma , ale funguje
- ... zatiaľ žiadne...
Presne podľa mojich predstáv.
Tento horak je super vec do kotliny pod kotlik na varenie gulašu. Gulas sme varili aj na balkone dokonca aj v garaži. Davam 1*****. Odporučam. Varwnie bez dreva.
Campingaz varic v standardne vysokej kvalite, ktory nesklame
Je šikovný malý a dúfam že dlho vydrží
- kompaktný varič do stredne náročných podmienok. So zimnou kartušou je použiteľný aj v miernych mrazoch.
- Je škoda, že nieje jasne uvedené v popise, že súčasťou súpravy je aj redukcia na použitie panvice.
Produkt Pinguin Mantis som si zadovážil najmä preto, že disponuje predohrevom plynu a teda by mal byť schopný dodať želaný tepelný výkon aj v chladnom počasí pod bodom mrazu, kde iné plynové variče zlyhávajú. Zatiaľ som to testoval len tak že som plynovú kartušu zmrazil v mrazničke a tak som to testoval a výsledkol predčil očakávanie!!! Udávaný výkon 2800W je fantastický, varič je skladný, skrátka zatiaľ nemám čo vytknúť, pevne verím že aj v mrazoch a v teréne bude fungovať ako očakávam,.
Nateraz musím len konštatovať že dobrá kúpa:-).
- super cena
Zobrazujem 221 - 240 zo 455 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23 Ďalšie »