Najnovšie recenzie zo sekcie Outdoorové variče
- Varič som si vybral na základe obrázku a popisu na internete. Žiaľ môj predpoklad že kufrík sa dá odložiť v úspornej polohe -uchom hore- v komore nie je možné, lebo na dolnej hrane kufríka sa nachádza vstupná trubka napájania plynom a preto je táto poloha je nestabilná. Po pripojení na bombu s redukčným ventilom som zistil, že výkon jednotlivých horákov nie je rovnaký , je tam zreteľný rozdiel, neviem prečo. Dúfam, že nám nič nevykypí, na pohľad je zrejmé problematické čistenie.
+ Plameň horákov je ozaj stabilný, aj za vetra. Varič je určite pokrokom voči doterajšiemu jednohorákovému , umiestnenému priamo na 2 kg bombe, je komfortnejší, uvidíme ako sa prejaví na dovolenke.
- Ľahké
- design
- zapalenie na pravom horaku funguje tak na 5-ty krat, niekedy radsej pouzijem zapalovac
- strasne slaby vykon, 3 litrovy hrniec kym zovrel tak som si stihol pizzu objednat aj mi prisla, doteraz som pouzival male kartuse s horakom a ten plamen je 3x silnejsi
- ten stredny varic - hriankovac/gril, tak toto je jeden velky fail ktory asi vo vyrobe neotestovali pred tym nez to zacali predavat - zapalit sa da iba zapalovacom, na strednom nie je piezo zapalovanie a najlepsie je ze tam zapalovac nedotiahne, cize cele to musite rozobrat, zapalit a zasrubovat naspat, no jedna velka komedia... to uz nemohli pridat to 1 piezo zapalovanie navyse a usetrit 5 minut roboty pri kazdom pouziti... ten plech na hriankovaci/grile je tak tenky ze ked pustite ten stredny plyn, tak do 10 sekund je ten plech pokryveny, fakt to nikto pred predajom netestoval...
druhy krat by som to uz nekupil a asi priplatil par eur za nieco kvalitnejsie/premyslenejsie
- Rýchla príprava jedla, vysoká teplota.
Objem pekáča je presne dva deci. Výrobca sa rozhodol že nepribalí ani silikónové formičky do pekáča ani ciferník na nastavenie správnej orientácie. Za tieto doplnky si pýta doplatok 40 eur. Tento prístroj je už beztak dosť drahý. Namiesto silikónových formičiek sa dá použiť alobal, namiesto ciferníka obyčajná pripínačka nalepená na sklo v správnej polohe. Keď nevrhá tieň, pekáč je orientovaný presne ako má byť.
- Výkonný a vyzerá celkom dobre
- Žiadne
je kvalitný
- Kúpil som ho na záhradu. Už som aj na ňom varil. Veľká spokojnosť. Kľudne by som ho zobral aj do batohu bez tých krytov.
- Funguje podľa očakávania. Guľaš sa na tom variť nebude. Spĺňa účel, na ktorý bol kúpený
Ak hľadáš ľahký skladný varič do batohu, tak je to paráda.
čínský šrot
- Zatiaľ raz vyskúšaný. Uvarená voda v malom hrnčeku a potom praženica na panvici. Zvládol oboje v pohode. Myslím že budem spokojný.
- Je sakra drahý na to že je to tak malý kúsok plechu :-)
ssss
...osvedčená klasika...
- Varič je možné použiť na kartuše, malú aj veľkú bombu PB
- Návod na obsluhu mohol byť podrobnejší .
- Varič je konštruovaný ako kempingový, mohol mať teda aj lepšiu ochranu pred prievanom.
- Uvítal by som plastový kufrík. Pri prenášaní by bol chránený.
Varič je vhodný na cestovanie, dovolenku aj pri domácej grilovačke. Pripravíte na ňom omáčku, opečiete cibuľku, uvaríte kávu, čaj. Ak ho doplníte liatinovou platňou, môžete na ňom robiť stejky a grilovať na terase aj v kempe. Problém je ale ak fúka vietor. Dbajte na bezpečnosť. Napríklad v uzavretých priestoroch. Veľa variant napájania plynom znamená aj veľa možností úniku plynu.
Som spokojný. Tovar odporúčam.
- Ľahký, spratný
- Nefunguje poistka na plyn
- Obal je krehký
- Plynovú bombičku som musela zachytiť a prilepiť
- Uniká plyn, netesní to
Nápad dobrý, no varič môj nebol úplne v poriadku. K variču som zakúpila plynové bombičky podľa čísla v popise a žial unikal plyn, nedalo sa zaistiť ani poistku. Určite ho budem reklamovať kedže poistka vyskakuje, nedrží a nespĺňa svoj účel.
Potrebovala som varič do vnútorných priestorov. Podľa opisu by mohol vyhovovať, ale po doručení som zistila, že je to len plecháč na tramp. Bola som sklamaná a bála som sa ho vrátiť, že nedostanem späť peniaze.
pri zasunutí karuše na plyn, kryt nedolieha
- Spratny a vyhovujuci
Super prakticky stylovy
Zobrazujem 181 - 200 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...23 Ďalšie »