Najnovšie recenzie zo sekcie Outdoorové variče
Malé výkonné
- kompaktny
- spolahlive piezo
- pri 230g kartusiach treba overit, ci sa na sirku vmesia do varica, aby bolo mozne celu sadu zavriet
- cina
Je to super vecička, slúži ako má. Som spokojná.
Tento výrobok pokojne môže konkurovať výrazne drahším produktom iných značiek. Osobne si myslím, že je úplne zbytočne dávať za niečo 2-3x viac lebo “značka” ak je konečný efekt ten istý.
- vyzerá to na rokmi overenú kvalitu
- v dnešnej dobe by už mohli byť vybavené aj piezo zapaľovaním
Najviac ma ale prekvapila rýchlosť dodania. Od objednania po doručenie prešlo 24 hodín a to ma doslova šokovalo. ABC náradie, klobúk dole. Iní si robia reklamy na takéto doby dodania, ale vy ich plníte. Zrejme si ešte niečo v krátkom čase od ABC náradie objednám...
- Prijateľná cena produktu, odskúšaný, funguje.
Spoľahlivý produkt od známeho dlhoročného výrobcu.
- Malý
- Jednoduchý
- vojde do riadu, v ktorom si aj varím
- Veľmi praktický
Maximálna spokojnosť
Varičom som spokojný.Musel som zvyknúť na zapínania piezo iskri.Vydrž kartuše zavysi od použivania,ale dvojdňovú rybačku sa dá zvládnuť v pohode s jednim kartušom.
splnil účel pre ktorý som si to objednávala, šikovná vecička
- Nízka hmotnosť
- Malý a skladný v plastovej krabičke
Nič
- Vyzera fajn, uvidime v reali ako bude fungovat
Vadi mi, ze sa tam zmesti iba najmensia kartusa a ze ked to cele poskladam ak to hrkoce. Za tie peniaze to mohli uz trochu lepsie vymysliet.
Potrebne dodavat rychlospoj na plynovu hadicu,jednoduchsia manipulacia.
dobrá cena
- Veľké balenia plynu .Jednoduchá inštalacia pred použitim.
Spokojnost
- Vynikajúci, úžasne priestorný a praktický. Super sa na ňom varí
Mali sme podobný plynový varič na chatke, len už mal tridsať rokov, a po rôznych nehodách bol upchatý ventil. Na novom je aj zapaľovanie vyriešené modernejšie, plyn stačí mať pustený na minime, takže aj šetrnejšie varenie a ohrev. Zatiaľ úplná spokojnosť.
Zobrazujem 101 - 120 zo 455 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...23 Ďalšie »